Yemekhane

Öğrencilerimizin sağlıklı gelişimi için düzenli ve dengeli beslenmeleri önemsenmekte, bu amaçla beslenme uzmanlarından profesyonel destek alınarak öğrencilerimizin yaşlarına uygun kalori miktarına göre aylık menülerimizi oluşturulmaktadır.

Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimizin yemeklerini düzenli yemelerine ve bitirmelerine bizzat öğretmenleri eşlik etmektedir. Yemekhanelerimiz, sadece yemek yenilen yer değil aynı zamanda öğretmen ve öğrencilerimizin sıcak ilişkiler de kurabildikleri mekânlardır.

Okulumuzda yemekler kendi mutfaklarımızda pişmektedir. Malzeme seçiminde ürün kalitesi ve taze olmasına dikkat edilirken; yemek menüleri hazırlanırken kalori-karbonhidrat-protein hesaplamaları yapılarak öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerini destekleyecek yemekler tercih edilir. Anasınıfı düzeyinde sabah beslenme, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. İlkokul düzeyinde sabah beslenmesi ve öğle yemeği verilir. Diğer sınıf seviyelerinde ise zengin bir öğle yemeği menüsü sunulur.