Okul Öncesi Eğitimi

Çocuğunuzun geleceğine atılmış bir adım...

Minik kalpler, eğitim yolculuğuna ilk adımı anaokulunda atarlar. Görevimiz sevgi ve şefkatle onları bu uzun yolculuğa hazırlamaktır. Önemi her geçen gün artan anaokulu döneminin eğitimi bilimsel ve sistematik organizasyon gerektirir. Çocuklar bu dönemde gelişimin en hızlı olduğu evreyi yaşarlar. Bilişsel gelişimin %80' bu dönemde tamamlanırken kişilik gelişiminin temelleri de aynı dönemde atılır. Anaokulu çağındaki bir çocuğa kazandırılan davranış biçemlerinin etkisi yıllar boyu devam eder. Bu önemli dönemde, okul öncesi eğitimi konusunda uzman öğretmenlerimiz eşliğinde zengin branş dersleri, ilkokula başlama hazırlık çalışmaları, davranış ve değerler eğitimi, çoklu zekaya dayalı eğitim programı, yetenek ve beceri gelişim programları ile yavrularımızın ihtiyaç duyacağı tüm donanımı sağlıyoruz.

Zengin Branş Dersleri

Anaokulu seviyesinde satranç, ebru, değerler eğitimi, folklor ve müzik dersleri branş öğretmenlerince verilmektedir.

İlkokula Hazırlık Çalışmaları

Eğitim sürecine yeni başlamış çocukların önlerindeki uzun sürece en iyi şekilde hazırlanmaları için gerekli tüm takviyeler yapılır. Çocuğun tüm donanımlara sahip olarak anaokulundan ilkokula geçişler hedeflenir.

Davranış ve Değerler Eğitimi

Çocuğun karakter yapısının önemli biçimde şekillendiği bu yaş grubunda sevgi, saygı, dürüstlük, adalet, barış gibi değerlerin çeşitli etkinlikler ile çocuklarımıza kazandırılması hedeflenir.

Deneyerek Öğrenme

Bu yaştaki çocuklar tecrübeyle büyük deneyimler elde ederler. Anaokulunda onların bu tecrübelere sahp olmaları için uygun ortam hazırlanarak deneme yanılma yoluyla öğrenmelerine imkân sağlanır.

Çoklu Zekâ ve Tam Öğrenme

Dersler öğrencilerimizin zekâ türleri dikkate alınarak ve tam öğrenme yöntemiyle işlenir. Böylece tüm öğrencilerin derslere aktif katılımı ve konuyu tam olarak öğrenmeleri sağlanır.