Kayıtla İlgili Sorular

Kayıtla İlgili Sorularınız

Kayıt işlemi için neler gereklidir?
Kayıt işlemi için öğrencinin 1 adet kimlik fotokopisi gerekmektedir.
Bir öğrencinizin yıllık eğitim maliyeti nedir?
Yeni eğitim-öğretim dönemi ücretleri mayıs ayında belirlenir. Bu tarihten sonra web sitesinden veya telefonla bilgi alabilirsiniz.
Ön kayıtta ücret ödemek zorunda mıyız?
Ön kayıtta ücret ödeme zorunluluğu yoktur. Bununla birlikte, öğrencinin kayıt işleminin 3 iş günü içerisinde tamamlanması gerekmektedir.
Nakil işlemi için neler gereklidir?
İlkokul ve ortaokul kademelerindeki öğrencilerin bulundukları okula bilgi vererek okulumuza kayıt yaptırması yeterlidir.
Lise kademesinde olan öğrenciler bulundukları okula dilekçe vererek okulumuza nakil olarak gelebilir.
Eğitim ücretine servis, yemek, kitap ve üniforma dâhil midir?
Eğitim ücretlerimize servis, kitap ve üniforma ücret dâhil değildir. Yemek dahildir.
Bursluluk sınavı yapıyor musunuz? Öğrenciler hangi sınıftan itibaren sınavlarınıza başvurabiliyor?
Bursluluk sınavı okul yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda yapılmaktadır. Bursluluk sınavımız tüm sınıflar düzeyinde yapılır. (Anaokulu ve 1. Sınıflar hariç)
Bursluluk sınavlarınızda başarı elde eden öğrencilerin bursluluğu 1 yıl mı geçerlidir?
Bursluluk sınavında burs alan öğrencilerimizin bursları kademe boyunca geçerli olmaktadır.
Sizin okullarınızda indirim uygulanıyor mu?
İndirimlerimiz bazı meslek gruplarının ve kurumsal anlaşmaların dâhil olduğu bir prosedüre bağlıdır. Ayrıca, erken kayıt süresi boyunca yönetim tarafından belirlenen indirim oranları uygulanmaktadır.
Kayıt yaptırdıktan sonra her hangi bir nedenle kayıt iptal ettirmek isteyenlere nasıl bir prosedür uyguluyorsunuz?
Bu durumda yasalara göre hareket ediyoruz. Sağlık, tayin gibi zorunlu durumlarda ücretin tamamı iade ediliyor. Diğer durumlarda öğretim yılı başlamadan ayrılanlara, yıllık ücretin yüzde 10 dışındaki kısmı iade edilir. Öğretim yılı başladıktan sonra ayrılanlara yıllık ücretin yüzde 10 ile öğrenin gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı iade edilir.
Başarı bursu veriyor musunuz?
Okulumuzun uygulamış olduğu bursluluk sınavında gösterdiği başarıya göre burs verilmektedir.
Okulunuzun yurt dışından gelen öğrenciler için kayıt kabul şartları nelerdir?
Öğrencinin İl Milli Eğitim Müdürlükleri'nden alınan denklik belgesine sahip olması durumunda okulumuzun şartlarına uygun olup olmadığı değerlendirilip öğrenci kaydı kabul edilmektedir.